Werken bij

Werken bij ZeS op maat

ZeS staat voor Zelfstandig en Samen, dit is de kern van ons werk. Onze doelstelling is het leveren van kwalitatief hoogwaardige begeleiding op maat, ongeacht de problematiek, leeftijd of diagnose. Persoonlijke begeleiding en aandacht voor ieder uniek individu staan hierbij voorop.

Spreekt jou dit aan en wil je werken bij ZeS op maat kijk dan of er vacatures zijn.

 

Vacature

Vakantiekrachten gezocht!

Voor de komende zomerperiode zijn wij op zoek naar vakantiekrachten! Terwijl onze collega’s van hun welverdiende vakantie genieten, willen we bij onze cliënten de continuïteit van de begeleiding graag zoveel mogelijk waarborgen. Daarom zijn we voor de periode juni/juli tot september/oktober 2019 op zoek naar vakantiekrachten. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het invullen van praktische activiteiten met onze ambulante en wooncliënten, zoals het ondersteunen bij zaken als koken, boodschappen doen en huishoudelijke activiteiten. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit, maar kunt altijd terugvallen op collega’s die de cliënt ook kennen.

Wat vragen we van jou? Je bent bezig of net klaar met je opleiding HBO MWD, SPH of vergelijkbaar. Je hebt in ieder geval je jaarstage gehad en kunt aantonen dat je deze goed hebt doorlopen. Je bent in staat om snel te schakelen tussen cliënten met verschillende niveaus en diagnoses. Je staat stevig in je schoenen en kan zelfstandig beslissingen nemen in lastige situaties, maar schroomt ook niet om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. En natuurlijk onderschrijf je onze visie: we maken begeleiding persoonlijk. Dit betekent dat onze werkwijze niet alleen bepaald wordt door de diagnose maar dat we per persoon kijken welke werkwijze het best werkt. Het is een pré als je je rijbewijs hebt.

Interesse? Neemt contact op met Denise van Kempen, 0622551606/denise@zesopmaat.nl

 

Invaller gezocht!

We zijn op zoek naar een invaller voor een van onze teams in Zwolle. Wanneer vaste begeleiders wegens bijvoorbeeld vakantie of ziekte niet beschikbaar zijn, willen we de continuïteit van de begeleiding graag zo veel mogelijk waarborgen. Dit doen we door gebruik van zo veel mogelijk vaste invallers.

Als invaller ben je flexibel inzetbaar. Sommige weken zal je niet of nauwelijks ingezet worden, andere weken maak je veel uren. Je zult met name ingezet worden voor afspraken met een praktisch karakter: de cliënt begeleiden bij bijvoorbeeld huishoudelijke taken, boodschappen doen of koken. Elke cliënt heeft een begeleidingsplan dat je als invaller ook volgt

Wat vragen wij van een invalkracht?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding MWD/SPH òf een relevante MBO4 opleiding met aantoonbare werkervaring
  • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende doelgroepen
  • Je bent beschikbaar in de schoolvakanties en bereid om indien nodig in de avond en in het weekend te werken
  • Je bent in bezit van een rijbewijs en auto
  • Je onderschrijft de visie en missie van ZeS op maat
  • Je legt makkelijk contact
  • Je bent praktisch ingesteld en kunt goed reflecteren op eigen handelen

Wij bieden een werkplek met veel vrijheid, een prettige werksfeer en behulpzame collega’s. Een diverse groep cliënten zorgt voor veel dynamiek. Een contract op ZZP-basis behoort tot de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op met Denise van Kempen, 06-22551606/denise@zesopmaat.nl