Werken bij

Werken bij ZeS op maat

ZeS staat voor Zelfstandig en Samen, dit is de kern van ons werk. Onze doelstelling is het leveren van kwalitatief hoogwaardige begeleiding op maat, ongeacht de problematiek, leeftijd of diagnose. Persoonlijke begeleiding en aandacht voor ieder uniek individu staan hierbij voorop.

Spreekt jou dit aan en wil je werken bij ZeS op maat kijk dan of er vacatures zijn.

 

Vacature

Vakantiekrachten gezocht!

Voor de komende zomerperiode zijn wij op zoek naar vakantiekrachten! Terwijl onze collega’s van hun welverdiende vakantie genieten, willen we bij onze cliënten de continuïteit van de begeleiding graag zoveel mogelijk waarborgen. Daarom zijn we voor de periode juli tot september/oktober 2020 op zoek naar een vakantiekracht. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het invullen van individuele praktische activiteiten met onze ambulante en wooncliënten, zoals het ondersteunen bij zaken als koken, boodschappen doen en huishoudelijke activiteiten. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit, maar kunt altijd terugvallen op collega’s die de cliënt ook kennen.

Wat vragen we van jou? Je bent bezig of net klaar met je opleiding HBO MWD, SPH of vergelijkbaar. Je hebt in ieder geval je jaarstage gehad en kunt aantonen dat je deze goed hebt doorlopen. Je bent in staat om snel te schakelen tussen cliënten met verschillende niveaus en diagnoses. Je staat stevig in je schoenen en kan zelfstandig beslissingen nemen in lastige situaties, maar schroomt ook niet om om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. En natuurlijk onderschrijf je onze visie: we maken begeleiding persoonlijk. Dit betekent dat onze werkwijze niet alleen bepaald wordt door de diagnose maar dat we per persoon kijken welke werkwijze het best werkt. Het is een pré als je je rijbewijs hebt.

Interesse? Neemt contact op met Denise van Kempen, 0622551606/denise@zesopmaat.nl

 

Privacy

Solliciteer je bij ons, dan zullen we uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure je gegevens verwijderen.

Je kunt toestemming geven om de gegevens langer te bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip mogelijk een passende functie komt. Hiervoor hanteren wij een termijn van maximaal 1 jaar, na ontvangst van je sollicitatiebrief.