Werken bij

Werken bij ZeS op maat

ZeS staat voor Zelfstandig en Samen, dit is de kern van ons werk. Onze doelstelling is het leveren van kwalitatief hoogwaardige begeleiding op maat, ongeacht de problematiek, leeftijd of diagnose. Persoonlijke begeleiding en aandacht voor ieder uniek individu staan hierbij voorop.

Spreekt jou dit aan en wil je werken bij ZeS op maat kijk dan of er vacatures zijn.

 

Privacy

Solliciteer je bij ons, dan zullen we uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure je gegevens verwijderen.

Je kunt toestemming geven om de gegevens langer te bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip mogelijk een passende functie komt. Hiervoor hanteren wij een termijn van maximaal 1 jaar, na ontvangst van je sollicitatiebrief.

 

Vacature

Invallers gezocht!
Ook in tijden van ziekte of vakantie van begeleiders willen we bij onze cliënten de continuïteit van de begeleiding graag zoveel mogelijk waarborgen. Daarom zijn we op zoek naar invallers! De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het invullen van individuele praktische activiteiten met onze ambulante en wooncliënten, zoals het ondersteunen bij zaken als koken, boodschappen doen en huishoudelijke activiteiten. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit, maar kunt altijd terugvallen op collega’s die de cliënt ook kennen. Je werktijden zijn in overleg met collega’s en cliënten. Dit kan overdag zijn maar ook ’s avonds of in het weekend.

Wat vragen we van jou? Je hebt een relevante afgeronde HBO of MBO4 opleiding of bent hier nog mee bezig. Je hebt in ieder geval je jaarstage gehad en kunt aantonen dat je deze goed hebt doorlopen. Je bent in staat om snel te schakelen tussen cliënten met verschillende niveaus en diagnoses. Je staat stevig in je schoenen en kan zelfstandig beslissingen nemen in lastige situaties, maar schroomt ook niet om om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. Je bent flexibel en denkt in mogelijkheden. En natuurlijk onderschrijf je onze visie: we maken begeleiding persoonlijk. Dit betekent dat onze werkwijze niet alleen bepaald wordt door de diagnose maar dat we per persoon kijken welke werkwijze het best werkt. Het is een pré als je je rijbewijs hebt.

Wat bieden wij: flexibel werk dat afhankelijk van onze vraag en jouw mogelijkheden van variëren van 2 tot 8 uur op een dag. Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal werk. Veel zelfstandigheid maar ook professionele collega’s om op terug te vallen. Een brede doelgroep aan cliënten van verschillende niveaus waardoor je dag nooit saai is. Inzet als ZZP-er is een mogelijkheid maar ook een min-max contract behoort tot de mogelijkheden.

Interesse? Neemt contact op met Denise van Kempen, 0622551606/denise@zesopmaat.nl

Maatschappelijk werker!
Voor ons team in Steenwijk zijn we op zoek naar een maatschappelijk werker

ZeS op maat is een relatief jonge, dynamische organisatie die als missie heeft om voor iedere cliënt een persoonlijk traject samen te stellen dat niet alleen gericht is op de diagnose maar op alle aspecten van de persoon. Wij staan naast de cliënt en de cliënt bepaalt de richting. Als organisatie zijn wij transparant en open, innovatief en creatief. Team Steenwijk is een klein team in opbouw waar gestreefd wordt naar verdere groei.

Wat ga je doen?
Als maatschappelijk werker bij ZeS op maat begeleid je individuele, volwassen of jeugdige cliënten met uiteenlopende diagnoses. Je bezoekt mensen in thuis, waar zij zelfstandig of beschermd wonen. Samen met de cliënt werk je aan zijn of haar doelen die over het algemeen gericht zijn op meer zelfstandigheid of het behouden van de opgebouwde vaardigheden. De ondersteuning kan op alle leefgebieden zijn; administratief, huishoudelijk, sociaal, dagbesteding, vrije tijdsbesteding, zelfverzorging etc. Het werk is onregelmatig, waarbij je wel zelf in samenspraak met cliënten je agenda plant. Er is sprake van telefonische bereikbaarheidsdiensten.

Wat vragen wij?
Je ondersteunt de missie van ZeS op maat (de cliënt heeft de regie over het begeleidingsproces, wij staan naast de cliënt) zodanig dat je ook in staat bent dit uit te dragen naar het netwerk als ‘visitekaartje’ van de organisatie. Je werkt graag zelfstandig en bent in staat om zelf beslissingen te nemen en oplossingen te zoeken. Je bent in staat om waar nodig hulp te vragen aan collega’s. Je vindt het leuk om mee te denken over organisatorische zaken binnen je team. Je bent in staat om begeleidingsplannen te schrijven en deze te volgen. Je hebt een positieve insteek en oog voor de kleine stapjes die cliënten maken.
Verder vragen wij een diploma HBO MWD of SPH en goede beheersing van gesproken en geschreven Nederlands. Een auto en rijbewijs zijn noodzakelijk en in verband met de bereikbaarheidsdiensten moet je indien nodig binnen een half uur in Steenwijk kunnen zijn.

Wat bieden wij?
Flexibel werk met vrijheid om je eigen agenda vorm te geven. Veel zelfstandigheid maar ook professionele collega’s om op terug te vallen. Een brede doelgroep aan cliënten van verschillende niveaus waardoor je dag nooit saai is. Goede arbeidsvoorwaarde en salariëring conform CAO Sociaal Werk.
Arbeidstijd per week: bij aanvang 6-12 uur, afhankelijk van de groei van de afdeling kan het contract groeien tot max. 36 uur
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd, op termijn behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Interesse?
Stuur je CV + motivatiebrief per mail aan Denise van Kempen, denise@zesopmaat.nl
Voor meer informatie 06-22551606