Voor jou

Je kan je aanmelden via het contactformulier of bellen met onze aanmeldcoördinator Regina 06 1238 4414 of Esther: 06 3331 7119. Wij staan voor maatwerk, omdat ieder mens uniek is en een unieke vraag heeft. Wel vragen wij van jou dat je gemotiveerd bent om begeleiding te ontvangen. Omdat we contracten hebben met de gemeentes waarin we actief zijn kunnen we zorg in natura leveren maar ook zorg inkopen op basis van een PGB is mogelijk. Ga in gesprek met ons en kijk wat het beste bij jouw persoonlijke situatie past.


ZeS op maat biedt ondersteuning aan mensen van jong tot oud, van individu tot gezin. De doelgroep kenmerkt zich vaak door ontregeling op een of meer van de gebieden wonen, werk, gezondheid, vrije tijd, inkomen, sociale relaties en maatschappelijk leven.

Veel van onze cliënten hebben een diagnose, zoals een verstandelijke beperking, ASS, ADHD of een andere psychiatrische aandoening. Deze diagnose zegt iets over de problematiek van de cliënt, niet over de persoon zelf. Onze begeleiding is altijd gericht op de cliënt en zijn persoonlijke hulpvraag.

Na aanmelding zal er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden, waarin aandacht wordt besteed aan de hulpvraag en gekeken wordt of ZeS op maat de hulpvraag kan beantwoorden. Verloopt dit gesprek van beide kanten positief, dan volgt er een intakegesprek waarin de nodige informatie wordt verzameld en afspraken worden gemaakt over hoe het traject zal verlopen. Er wordt specifiek gekeken naar jouw situatie, los van de diagnose. We kijken hoe we de begeleiding voor jou het best kunnen vormgeven en stellen doelen waaraan jij wilt werken.

Onze begeleiding kan op verschillende manieren vormgegeven worden: praktisch (bijvoorbeeld: samen de administratie doen), ontwikkelingsgericht (bijvoorbeeld: leren om zelfstandig boodschappen te doen en te koken) of stabiliserend (bijvoorbeeld: werken aan een duidelijke structuur van jouw dag). In de praktijk worden deze werkwijzen vaak afwisselend ingezet, afhankelijk van jouw hulpvraag.