Ik kijk naar je uit!

Als ik denk aan mijn werk bij ZeS op maat dan word ik enthousiast want wat is het toch prachtig dat je kan bijdragen aan iemands geluk, zijn of haar welzijn. Werken aan veiligheid en vertrouwen, een stabiele basis creëren waardoor er ruimte ontstaat om te coachen, te motiveren, te begeleiden.

Hechtingsproblematiek, borderline, schizofrenie, PTSS, ex-TBS-er, Manisch-depressief, Autisme, ADHD en zo kunnen we nog wel even doorgaan, allemaal etiketten die we kunnen plakken. Voor mij echter maakt dat niet zoveel uit. Ik ben benieuwd naar jou als mens, als uniek individu. Wat drijft jou? Hoe kan ik bijdragen aan jouw geluk, jouw welzijn? Wat heb jij nodig?

Jij verdient een begeleider die betrokken is en naast je staat. Wat voor diagnose je ook hebt meegekregen, dit zegt enkel iets over jouw problematiek. Niet over wie jij bent als persoon.

Jij bent uniek, je hebt je eigen karakter, achtergrond en wensen. Die wil ik respecteren. Samen gaan we kijken naar wat jij nodig hebt, jij bepaalt de regie en jouw hulpvraag staat centraal.

Ik wil je ondersteunen zodat je je kan ontwikkelen en ontplooien. Je bent krachtig, hebt mogelijkheden en talenten. Hoe gaan we ervoor zorgen dat deze benut worden, dat je tot je recht komt? Wil je een antwoord op die vraag en ben je op zoek naar zulke begeleiding?

Ik kijk naar je uit!

 

Rachel