Hoe doen wij dat?

ZeS op maat maakt begeleiding persoonlijk. Dit doen we door kleinschalig te werken en jou te betrekken in elke stap die genomen wordt. Jouw hulpvraag staat centraal en vormt de basis van een traject. Wij vinden het erg belangrijk om samen op zoek te gaan naar de zaken waaraan jij wilt werken.


Kleinschalig betekent voor ons dat je direct in contact kunt treden met de hulpverleners die jou ook gaan begeleiden. Ook tijdens het traject kun je er op vertrouwen dat je goed in contact kunt komen met je begeleiders, doordat ze goed bereikbaar zijn per mail en telefoon.

Je mag van ZeS op maat verwachten dat wij er alles aan zullen doen om jouw traject deskundig en volgens afspraak te begeleiden. We zijn betrokken, staan naast je, denken en kijken met je mee. Jij hebt uiteindelijk de regie in handen.

De begeleiders van ZeS op maat zijn goed geschoold, beschikken over HBO werk- en denkniveau, zijn toegerust met de nodige ervaring en bagage om jouw hulpvraag goed te kunnen begeleiden. Continuïteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.