Fris het nieuwe jaar in!

Tjonge, zo sta ik met mijn kinderen op 1 januari 2019 op het strand van Scheveningen om het koude zeewater in te springen (we hebben het gedaan hoor!) en zo zijn we alweer 15 dagen verder en zit voor de meesten de eerste school- en werkweek in het nieuwe jaar er weer op.

Voor mij toch wel een bijzonder moment omdat ik vanaf deze week ook weer volledig aan het werk ben. De meesten hebben wellicht gehoord, sommige gemerkt dat ik vorig jaar een burn-out heb gehad. Bijna een jaar er tussenuit is best heel heftig, maar heeft mij ook veel opgeleverd. Ach ja, wijsheid komt met de jaren, ook bij mij. Ik heb in ieder geval veel zin in 2019: nieuwe ideeën, nieuwe kansen en vooral veel nieuwe energie.

2018 is een goed jaar geweest voor ZeS op maat. Tijdens mijn afwezigheid draaide ZeS gewoon door, daar ben ik ontzettend trots op. Er is weer hard gewerkt door iedereen, niemand uitgezonderd. De resultaten hiervan waren terug te zien in het cliënttevredenheidsonderzoek, waarbij we een 8,6 als cijfer kregen.

Een ander hoogtepunt was het behalen van het nieuwe HKZ certificaat met de nieuwe normering. Ook wil ik graag de kookgroep benoemen welke door Gewoon Zorg en ZeS op maat nog altijd met veel plezier georganiseerd wordt. Het gezamenlijke eetmoment, bij elkaar zijn, een praatje kunnen maken onder het genot van een lekkere maaltijd, fantastisch! Dit gaat ook in 2019 gewoon door.

We staan weer voor mooie nieuwe (en oude) uitdagingen. We gaan ons ook richten op andere regio’s en er wordt hard gewerkt aan nieuwe woonprojecten.

Een frisse blik vooruit, een nieuw jaar met nieuwe kansen.

Laten we er een mooi, maar vooral gezond 2019 van maken!!

 

Pieter Bas