Financiering

De begeleiding van ZeS op maat kan op verschillende manieren gefinancierd worden. In de meeste gevallen heb je een indicatie nodig van de gemeente. Je kunt contact opnemen met het sociale wijkteam van je gemeente om te vragen voor welke vorm van hulp jij in aanmerking komt. Hiervoor kun je gewoon het algemene nummer van je gemeente bellen, zij zullen je uitleggen welke stappen je verder moet zetten. Vind je dit lastig of kom je er niet uit, dan kunnen we je hierbij helpen.

ZeS op maat heeft bij verschillende gemeentes contracten afgesloten voor het leveren van Zorg in Natura. Daarnaast zijn we aangesloten bij zorgcoöperatie Klaver4You, een samenwerkingsverband van kleine zorgaanbieders. Dit maakt dat we in gemeentes waar we zelf geen contract mee hebben, toch begeleiding kunnen bieden via Klaver4You. Ook kunnen we op deze manier zorg leveren die is ondergebracht bij het zorgkantoor, Zilveren Kruis/Achmea. Ten slotte kunnen wij ook betaald worden vanuit een Persoon Gebonden Budget (PGB).

Heb je geen recht op financiering vanuit de gemeente of het zorgkantoor, dan kun je ook zelf de begeleidingsuren inkopen. Je betaalt dan per uur dat je begeleiding krijgt. Neem in dat geval contact met ons op over de tarieven.